0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!! Το κανάλι στο YouTube είναι γεγονός ! Η υπόσχεση είχε δοθεί στο τέλος της περασμένης χρονιάς και επιτέλους το κανάλι στο YouTube είναι εδώ !

Θα το βρείτε στο YouTube ως :

A Rational Man in a Crazy World

μαζί με τα πρώτα videos στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/channel/UCSYRmdin7GNXSzsGcbcHh_Q/videos

YouTube channel : A Rational Man in a Crazy World

Όπως θα δείτε, έχουν αναρτηθεί διάφορα videaκια.

Πιθανόν να έχω καθυστερήσει να φτιάξω το κανάλι (έπρεπε να είχε δημιουργηθεί πριν μερικά χρόνια), όμως δεν πειράζει.

Τα videos θα είναι animated-style (τουλάχιστον στην αρχή) και όχι real-life videos.

Στόχος είναι σε κάθε video (ή σε σειρά videos) και σε μερικά λεπτά να παρουσιάζεται ένα ενδιαφέρον θέμα παρέχοντας στοιχεία και πληροφορίες και «ιντριγκάροντας» το μυαλό σας/μας.

Το μόνο κακό με τη μετάβαση στο YouTube και τη χρήση animated-style videos? Ο απαιτούμενος χρόνος για τη δημιουργία τους.

Αυτό δεν ισχύει για τα real-life videos όπου θα μπορούσα να αναλύω το θέμα μπροστά στην κάμερα, όμως όπως ανέφερα προηγουμένως, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θα προτιμήσω το animation, κάτι το οποίο είναι δυσκολότερο.

Οπότε, ενώ ως τώρα απαιτούνταν 3-4 ώρες (ναι, τόσο χρειάζομαι για να γράψω ένα κατεβατό πχ 20-25 σελίδων word και να αναλύσω οποιοδήποτε θέμα από επιστήμη, πολιτική, ιστορία, φιλοσοφία, αθλητισμό, μουσική κτλ. κινητή εγκυκλοπαίδεια απίστευτου όγκου γνώσεων γαρ, ας περιαυτολογήσουμε λίγο, χαχαχα), τώρα χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Επίσης έχω άπειρα ενδιαφέροντα και μελετώ διαρκώς διάφορα θέματα, ασχολούμαι με διάφορα αντικείμενα στη ζωή μου, οπότε γενικά ο χρόνος μου κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι αρκετός για να ετοιμάζω μόνο YouTube videακια.

Στόχος πάντως είναι να «ανεβαίνει» 1 νέο video κάθε 20 ημέρες περίπου, δηλαδή κάθε 3 εβδομάδες ή αν δεν προλαβαίνω λόγω υποχρεώσεων/άλλων ενδιαφερόντων μου, 1 νέο video ανά 30 ημέρες.

Θα ήμουν ευγνώμων αν ήσασταν επιεικείς, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες, καθώς δεν έχω εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και χρειάζεται μια «τριβή».

Μην αγχώνεστε όμως (όχι πώς θα αγχωνόσασταν, απλά κουβέντα να γίνεται, χαχαχαχαχα). Με «ξέρετε». Είμαι «σκύλος». Μόνος, χωρίς βοήθεια, αλλά διαβάζοντας, «παίζοντας», με trial and error, με ΠΑΘΟΣ για βελτίωση (σε οτιδήποτε, σε γνώσεις, σε χορό, χαχαχα), θα βελτιώνω διαρκώς το επίπεδο των videos.

Άλλωστε στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να «βαλτώνεις». Πάντα θα πρέπει να προσπαθείς να βελτιώνεσαι, να μην μένεις στάσιμος/η, να μην βαριέσαι. Να ζεις μια ενδιαφέρουσα ζωή, μια ζωή με ενέργεια, με πάθος.

Όσον αφορά το blog, αυτό απλά θα «υπάρχει για να υπάρχει». Δεν θα ανανεώνω το περιεχόμενό του με νέες αναρτήσεις – άρθρα. Άλλωστε θα μεταφερθεί το περιεχόμενο στο YouTube. Ίσως απλά ανεβαίνει κάθε 20-30 ημέρες μια ανάρτηση που να ενημερώνει για το νέο video που αναρτήθηκε στο YouTube.

Ένα νέο ταξίδι ξεκινά.

Δεν ξέρω αν θα είναι πετυχημένο, αν θα φθάσουμε ποτέ στην Ιθάκη (αν πετύχει το κανάλι στο YouTube ή όχι, αν θέλουν συνάνθρωποί μου να παρακολουθούν videaκια μου ή όχι).

Αλλά και να μην φθάσουμε ποτέ (αν δηλαδή αποτύχει), αυτό που «μετρά» (ενθυμούμενος τον Καβάφη, αν και όχι ακριβώς) είναι οι εμπειρίες, το τι αποκόμισες ή και το ότι απλά ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ.

Θα ήμουν ευγνώμων αν με ακολουθούσατε σε αυτό το ταξίδι.

«Δώστε μου το χέρι σας» και ανεβείτε στη «βάρκα» μου για αυτό το νέο ταξίδι.

Σας περιμένω στο YouTube κανάλι

A Rational Man in a Crazy World

https://www.youtube.com/channel/UCSYRmdin7GNXSzsGcbcHh_Q/videos

Comments powered by CComment

0
0
0
s2sdefault