0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

 

Καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του orthologikos.gr ! Τέλη Φεβρουαρίου – μέσα Μαρτίου θα έχουμε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !

Προσωρινά, το σημερινό άρθρο θα είναι ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ συν θα σας προετοιμάσω για μια αλλαγή – για κάτι καινούργιο για εμάς τους orthologik-ους!

Σήμερα ως 1ο άρθρο της χρονιάς δεν θα μιλήσουμε για επιστήμη, δεν θα μελετήσουμε δεδομένα, στοιχεία, αριθμούς ή πίνακες ! Σήμερα θα γελάσουμε !

Η ζωή χρειάζεται έναν συνδυασμό σοβαρότητας αλλά και τρέλας ! Χρειάζεται ΚΑΙ τα 2 !

Σοβαρότητα εκεί που πρέπει αλλά και τρέλα εκεί που επίσης χρειάζεται ! Συνδυασμός και των 2 για μια ζωή με επιτυχίες αλλά και με ενδιαφέρον !

Η ζωή χρειάζεται έναν συνδυασμό σοβαρότητας και τρέλας !

Σε όποιον δεν αρέσει η «πλάκα», καλύτερα να σταματήσει να διαβάζει και να περιμένει το επιστημονικό άρθρο του επόμενου 15νθημερου !

Θα μιλήσουμε για ρομπότ, για χορό, για επικό dance off διαγαλαξιακού επιπέδου. Θα γελάσουμε σήμερα !

Λοιπόν, εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη για όλους και εντός του 2021 να αφήσουμε πίσω σιγά σιγά τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία του κορωνοιού.

Αφήνουμε πίσω το 2020., την πιο δύσκολη χρονιά ever.

Όμως τέλη Φεβρουαρίου – μέσα Μαρτίου (λογικά), έρχεται μια αλλαγή για εσάς, τους φανατικούς orthologik-ους.

Ως τότε και για να μην μελετάμε αριθμούς αυτές τις γιορτινές ημέρες ή στοιχεία που θα σας κουράσουν, ας δούμε το πρόσφατο video της Boston Dynamics (παλιά εταιρίας που χρηματοδοτούνταν από την GoogleAlphabet, πριν λίγο καιρό τον έλεγχό της τον απέκτησε η Hyundai) :

 

 

 

 

Δεν θα σχολιάσουμε σήμερα το εάν και πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία, αλλά θα σχολιάσουμε ότι τα συγκεκριμένα ρομποτ χορεύουν φοβερά.

Το λευκό ρομπότ (Atlas) χορεύει τέλεια ! Χαχα!

(αν και η αδυναμία μου στο video είναι το κίτρινο ρομπότ, το επονομαζόμενο Spot, το παιχνιδιάρικο – «αλανιάρικο», χαχα…)

Θα αναφέρω μια ατάκα που λέει ένας φίλος σχετικά με το θέμα. Λέει λοιπόν:

Αν μας επισκεφτούν ποτέ εξωγήινοι και πρέπει να αποφασιστεί η τύχη του πλανήτη Γη (αν θα τον καταστρέψουν ή όχι) σε 1 μόνο δοκιμασία, σε κάτι, οι περισσότεροι «γνώστες» απαντούν ότι θέλουμε να είναι ένα παιχνίδι tennis

Best of 5 (δηλαδή για τους μη ειδικούς στο tennis, όποιος κερδίσει πρώτος 3 σετ) στη χωμάτινη επιφάνεια του Roland Garros και δη στο Philippe Chatrier μεταξύ του Rafael Nadal και των εξωγήινων.

(έχει χάσει μόνο 2 φορές στο εκπληκτικό και μοναδικό, για πολλούς το πιο «παλαβό» ρεκόρ στο χώρο του αθλητισμού (100 νίκες – 2 ήττες στο χώμα του Roland Garros. Από τον Djokovic – αλλά τότε ο Nadal είχε πρόβλημα στον καρπό και από τον Soderling – αλλά τότε είχε πρόβλημα στα γόνατα που φαινόταν, βασικά είχε υφέρποντα προβλήματα στις μόλις 2 ήττες του. Απίστευτο ρεκόρ για όποιον γνωρίζει. Μιλάμε για εκπληκτικό ρεκόρ που δεν θεωρώ ότι μπορεί να το κατανοήσει κάποιος που δεν ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αδιανόητο αντίστοιχο ρεκόρ στο tennis, ιδιαίτερα λόγω της υφής του. Όμως αυτό είναι άλλη συζήτηση).

Ως σήμερα όλοι θα βασίζονταν στον Nadal στο χώμα του Phillipe Chartier στη μάχη του αιώνα για να σωθούμε ως ανθρωπότητα από τους εξωγήινους.

Τόσο εξωγήινος είναι και ο Rafa όταν παίζει στο χώμα του Roland Garros.

Ε, λοιπόν έχοντας δει να χορεύεις και να αδειάζει η πίστα για πάρτη σου, εγώ θα εισηγηθώ κάτι άλλο ως «μονομαχία»:

Εσύ (o orthologikos) σε ένα dance off εναντίον των εξωγήινων που θα μας απειλούν.

Θα είναι επικό, θα είναι το dance off για τους αιώνες !

Μεταξύ μας…. Ξέρειτε τι απαντώ ?

ANETAAAAAAA ! Φέρτε μου τους εξωγήινους να διαγωνιστούμε σε ένα επικό dance off για τις τύχες του πλανήτη !

Δέχομαι να χορέψω και δικούς τους χορούς ! Θα τους μάθω επί τόπου ! Είτε το έχεις μέσα σου είτε όχι !

Θα χορέψω και Klingon-ειους χορούς και Romulan-ειους χορούς (για τους geeks του Star Trek) ή χορούς Tatooine-ειους ή Naboo-ονιους (από τους αντίστοιχους πλανήτες για τους geeks του Star Wars) !

Χαχα !

 

Ευχαριστώ που διαβάσατε ως το τέλος τις σημερινές μου "χαζομάρες", αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο, ο orthologikos.gr νιώθει ότι χρειάζεται χιούμορ, πλάκα και αισιοδοξία.

ΑΡΚΕΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ και απαισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα και σε όλη την υφήλιο! Γελάστε !

Οπότε, όπως προαναφέραμε, σοβαρότητα εκεί που πρέπει (πχ στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, στο πού και πώς θα επενδύσετε με μελέτη και σκέψη) αλλά και τρέλα εκεί που επίσης χρειάζεται ! Συνδυασμός και των 2 για μια ζωή με επιτυχίες αλλά και με ενδιαφέρον !

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ και των 2 (σοβαρότητα εκεί που πρέπει, τρέλα εκεί που χρειάζεται) για μια ζωή με ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα !

Atlas και Spot της Boston Dynamics, ετοιμαστείτε !

Έρχεται και ο orthologikos για ένα επικό dance off, χαχα

(μέχρι την έλευση των εξωγήινων για τη «μονομαχία του αιώνα» χρειάζομαι λίγη προπόνηση να «ξεσκουριάσω», χαχα) :

 

Orthologikos vs Atlas  ! Dance off !

 

Κάτι σαν το Garry Kasparov vs Deep Blue ! Άνθρωπος εναντίον robot ! Oh, yeahhhhhhhhh !!!

Αλλά αυτή τη φορά σε αντίθεση με τον Garry, θα τις κερδίσουμε τις μηχανές, trust me *! Το έχω !

(*αν και με φοβίζει το κίτρινο - Spot, είναι «αλανιάρικο», «έχει moves» το άτιμο! Θα δυσκολευτώ να το κερδίσω! Χαχα !)

 

 

 

 

 

Να γελάτε και σας εύχομαι ένα ΤΕΛΕΙΟ 2021 !

 

 

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ? Σας εξηγώ το τρόπο στο σύντομο άρθρο

 

http://www.orthologikos.gr/2016-08-22-21-59-50/53

 

Comments powered by CComment

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s